ГоловнаСуспільствоПодії

На літаку МАУ було 11 українців, решта - громадяни Ірану, Канади, Німеччини, Швеції, Афганістану і Британії (оновлено)

Авіакатастрофа сталася в Ірані.

На літаку МАУ було 11 українців, решта - громадяни Ірану, Канади, Німеччини, Швеції, Афганістану і Британії (оновлено)
Фото: LB.ua

Рада національної безпеки і оборони заявила, що, за попередньою інформацією, на розбитому літаку МАУ перебували 11 українців.

"За оперативною інформацією, на борту Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», який розбився після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані, перебували двоє громадян України і 9 членів екіпажу - також громадяни України", - йдеться в твітері РНБО.

Віцепрезидент МАУ з наземного обслуговування Володимир Семенченко на брифінгу в аеропорту "Бориспіль" підтвердив цю інформацію.

"За попередньою інформацією, на борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Зі 167 пасажирів - двоє громадян України, решта пасажирів - це громадяни Канади, Ірану, Німеччини, Швеції та Афганістану", - сказав він.

Оновлено 10:35. Голова МЗС України Вадим Пристайко повідомив, що серед пасажирів було 82 іранців, 63 канадців, двоє пасажирів і 9 членів екіпажу з України, 10 шведів, четверо афганців, троє німців і стільки само британців.

Нагадаємо, літак "Боїнг-737", що належить МАУ, впав через три хвилини після зльоту в Тегерані (Іран) з аеропорту Імама Хомейні. На борту було 9 членів екіпажу і 168 пасажирів, більшість - громадяни Ірану.

Рейс PS752 мав прибути до Києва о 8-й ранку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram