ГоловнаСуспільствоПодії

Мобільні оператори надали українцям можливість безкоштовно зателефонувати до Ірану

Витрати на дзвінки з 8 по 10 січня повернуть абонентам.

Мобільні оператори надали українцям можливість безкоштовно зателефонувати до Ірану
Фото: irna.ir

Мобільні оператори в Україні: "Київстар", Vodafone і lifecell - надали можливість безкоштовно зателефонувати до Ірану у зв'язку з авіакатастрофою літака МАУ в Тегерані.

Про це повідомили в пресслужбах мобільних операторів, висловивши співчуття сім'ям і близьким пасажирів і членів екіпажу рейсу "Тегеран-Київ".

"З 8 по 10 січня 2020 кошти за дзвінки з мережі "Київстар" на номери мобільного або фіксованого зв'язку в Ірані стягуватися не будуть. Усі витрати на дзвінки повернуться протягом дня, коли було здійснено дзвінок", - повідомляє "Київстар".

"Ми повернемо кошти, які були витрачені абонентами Vodafone на голосовий зв'язок в Ірані, на вхідні дзвінки та дзвінки в Україну, а також SМS у період з 8 по 10 січня включно", - повідомили у Vodafone, вказавши, що кошти будуть повернені протягом декількох днів.

Мобільний оператор lifecell надав українцям безкоштовні хвилини для дзвінків в Іран.

"Усім абонентам lifecell в Ірані нараховано безкоштовно 20 хвилин для голосових дзвінків в межах Ірану і в Україні, щоб вони могли зв'язатися з близькими. Крім того, для абонентів lifecell з будь-якої країни не тарифікуються дзвінки на цілодобову гарячу лінію МЗС +38044 238 1657", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, літак "Боїнг-737-800", що належить МАУ, впав через три хвилини після зльоту в Тегерані (Іран) з аеропорту Імама Хомейні. На борту разом з екіпажем було понад 176 осіб (у тому числі 11 українців), усі вони загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram