ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумській області зіткнулися вантажівка і позашляховик, загинула 9-річна дівчинка

Усього загинуло двоє людей, двох - госпіталізовано.

8 січня в Сумській області близько 19:00 на автотрасі Київ-Суми-Юнаківка, поблизу села Гамаліївка Лебединського району зіткнулися вантажівка Skania і позашляховик Chevrolet. У результаті ДТП загинуло двоє людей, у тому числі 9-річна дівчинка.

Про це повідомив пресцентр Нацполіції Сумської області. 

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Другий загиблий - 30-річний водій Chevrolet, ще двоє пасажирів позашляховика, жінка і чоловік, з тілесними ушкодженнями доставлені в обласну лікарню, останній - у важкому, неконтактному стані.

Водій вантажівки SKANIA не постраждав.

На місці події працює слідчо-оперативна група. У поліції за фактом ДТП уже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, вночі 9 січня в результаті зіткнення мікроавтобуса з сідловим тягачем на автодорозі Львів - Шегині загинуло троє людей. 

Попередньо, 46-річний водій мікроавтобуса "Фольксваген" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з тягачем "Мерседес" під керуванням 30-річного іноземця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram