ГоловнаПолітика

Порошенко візьме участь у зустрічі лідерів ЄНП

Зустріч буде присвячена питанням "Східного партнерства".

Порошенко візьме участь у зустрічі лідерів ЄНП
Фото: eurosolidarity.org

Голова політичної партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко прийняв запрошення президента Європейської народної партії Дональда Туска узяти участь у зустрічі лідерів Європейської народної партії з питань "Східного партнерства" 17 червня 2020 року. Про це повідомляється на сайті "Євросолідарності".

При цьому повідомляють, що під час заходу лідери обговорять шляхи посилення співробітництва між ЄС та країнами "Східного партнерства", поглиблення інтеграції ЄС з асоційованими країнами, а також обміняються думками щодо розвитку безпекової ситуації в регіоні та внутрішньополітичних і економічних процесів в країнах регіону.

У "Європейській Солідарності" зазначили, що у своєму виступі п'ятий президент України поінформує учасників саміту про актуальні виклики, які стоять перед Україною, у зв’язку з триваючою російською агресією, пандемією коронавірусу та її соціально-економічними наслідками, а також висловить своє бачення щодо майбутнього розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом.

"Окрему увагу Петро Порошенко приділить стану дотримання верховенства права та незалежності правосуддя в Україні", - зазначили у пресслужбі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram