ГоловнаПолітика

ДБР прийшло з обшуком до друга Богдана, забудовника Вавриша

Перевіряють відомості про законність будівництва на деяких земельних ділянках у Києві.

ДБР прийшло з обшуком до друга Богдана, забудовника Вавриша
Андрей Вавриш
Фото: politeka

Представники Державного бюро розслідувань обшукали офіс компанії SAGA Development, генеральним директором якої є Андрій Вавриш.

Про це повідомив сам Вавриш у фейсбуці.

"Мої співробітники зловили купу інвестнянь від ДБР, які прийшли привітати з новим офісом, провели їм екскурсію, показали підприємство без паперових документів, повністю діджиталізоване – вони були вражені", – із сарказмом прокоментував обшук Вавриш.

Згідно з копією судової постанови, яку він опублікував, "під час досудового слідства перевіряються відомості про законність будівництва на земельних ділянках міста Києва". У документі перераховані 11 побудованих або ЖК, які споруджують, під девелопментом SAGA.

За словами Вавриша, правоохоронці цікавилися забудовою SAGA Development на землях Національної академії внутрішніх справ. Йдеться про комплекс "O2 Residence" на 22-му кілометрі Бориспільського шосе.

Нагадаємо, у листопаді минулого року журналісти Bihus.info з'ясували, що Вавриш отримав дозвіл будувати висотки в Печерському районі Києва, попри порушення і відсутність необхідної документації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram