ГоловнаПолітика

Саакашвілі обговорив реформу "Укроборонпрому" з представниками держконцерну

Голова Виконавчого комітету реформ вважає реформу пріоритетною.

Саакашвілі обговорив реформу "Укроборонпрому" з представниками держконцерну
Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Голова Виконавчого комітету реформ Михайло Саакашвілі провів зустріч з представниками "Укроборонпрому", на якій обговорювалося реформування держконцерну.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Сьогодні була дуже приємна зустріч з однодумцями - новою командою "Укроборонпрому". Це - команда реформаторів, яку давно знаю і поважаю. Це дуже світлі люди, які наполегливо і з блиском в очах розповідають про реформу і власні, досить амбітні плани трансформувати оборонного монстра. Мені в деталях розповіли про те, що вже зроблено новою командою, в чому полягає суть реформи, чому "Карфаген повинен бути зруйнований" і що для цього потрібно", - написав Саакашвілі.

Він назвав реформу "Укроборонпрому" пріоритетною і заявив, що рекомендуватиме Нацраді розглянути стратегію трансформації держконцерну на найближчому засіданні і підтримати її.

"Сильні оборонні підприємства - те, що стримує російську агресію, і розпочата в "Укроборонпромі" реформа посилює вітчизняний оборонний сектор, а також позитивно вплине на всю важку промисловість, для якої зараз настали складні часи. Тому я всіляко підтримую ідеї, закладені в трансформацію концерну в потужні державні компанії за галузевим принципом, і вважаю, що Нацрада реформ може прискорити процес перетворення, щоб перші державні оборонні компанії нового зразка з'явилися в Україні вже цього року", - додав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" і голова Офісу трансформації концерну Роман Бондар заявив, що в рамках реформи "Укроборонпром" розділять на шість холдингів і ліквідують.

У концерні вже створили Офіс трансформації та Стратегічний комітет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram