ГоловнаСуспільствоВійна

Вночі окупанти вдарили 6 ракетами “С-300” по місту Селидове на Донеччині, є поранені

Загалом за 11 березня росіяни поранили трьох жителів Донеччини: двох у Селидовому та одного у Торецьку.

Вночі окупанти вдарили 6 ракетами “С-300” по місту Селидове на Донеччині, є поранені
Фото: Донецька обласна прокуратура

Сьогодні, 12 березня, близько 01:30 збройні сили окупантів вдарили шістьма ракетами “С-300” по м. Селидовому, повідомляє Офіс Генпрокурора.  

За даними слідства, в результаті влучання однієї з них по території житлового кварталу зазнали поранень двоє сестер 30 та 35 років. Обох жінок доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами, саднами і забоями.  

Серед пошкоджених від влучання засобів ураження об’єктів – щонайменше 18 приватних та 14 багатоповерхових будинків, адмінбудівлі, два гаражі, п'ять автомобілів та лінії електропередач. 

Зі свого боку, очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив про оперативну ситуація по області станом на ранок 12 березня.

Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади міста пошкоджено будинок.

Покровський район. Селидове зазнало ракетного удару – поранено дві людини, пошкоджено 18 приватних будинків, 14 багатоповерхівок і дві адмінбудівлі. Ще два будинки у місті зруйновані повністю. У Гострому Курахівської громади пошкоджено три будинки.

Краматорський район. Під вогнем околиці Костянтинівської і Лиманської громад – без жертв і руйнувань.

Бахмутський район. У Торецьку поранено людину, пошкоджено 16 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені два приватні будинки. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка, у Званівській – Переїзне і Верхньокам'янське.

За добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 612 осіб, у тому числі 136 дітей.

 

Вранці Генштаб повідомив, що за добу на фронті відбулося 72 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав восьми ракетних та 114 авіаційних ударів, здійснив 107 обстрілів із ракетних систем залпового вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram