ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні відновилося міжнародне авіасполучення

З "Борисполя" заплановано 15 рейсів на виліт.

В Україні з 15 червня поновлюються регулярні авіаперельоти з іншими країнами. Пресслужба МВС повідомила, що відновили роботу всі 15 пунктів пропуску для авіаційного сполучення.

З Борисполя на сьогодні заплановані 15 рейсів, ідеться на онлайн-табло аеропорту.

Два з них – до Мінська (Belavia), один в Ахмедабад (Air India), чотири в Амстердам (код шерінг МАУ, Delta Air Lines, KLM, Air France), по одному в Дубай (Flydubai) і Вільнюс. Рейс до Тель-Авіва скасований.

На приліт очікуються три рейси з Мінська (Belavia, Etihad Airways), один із Делі (Air India), чотири з Амстердама (код шерінг МАУ, Delta Air Lines. KLM, Air France), по одному з Дубая (Flydubai) й Остенде (МАУ).

З аеропорту "Київ" скасовані всі рейси на виліт, на приліт – усі, крім одного з Мінська.

Нагадаємо, що міжнародне авіасполучення з Україною було зупинено 17 березня. Виконували лише спецрейси. 27 травня міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що пасажирські авіаперельоти попередньо планують відновити з 15 червня.

У Євросоюзі вирішили продовжити заборону на авіасполучення з країнами, що не входять у ЄС, мінімум до 1 липня.

Авіакомпанія МАУ заявила, що планує відновити середньомагістральні рейси в інші країни з 15 червня, а далекомагістральні – з квітня 2021 року. Однак пізніше в МАУ повідомили про своє рішення закрити продаж квитків на всі рейси до 1 серпня.

Внутрішні рейси по Україні відновили з 5 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram