ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко заявив, що Київ не дозволяв відкриватися барам, нічним клубам і розважальним центрам

Також заборонено купатися на пляжах.

Кличко заявив, що Київ не дозволяв відкриватися барам, нічним клубам і розважальним центрам
Фото: EPA/UPG

У Києві, як і раніше, заборонено роботу барів, нічних клубів і розважальних центрів. Дозволено працювати тільки літнім майданчикам кафе і ресторанів, повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко

"Хочу підкреслити, що бари, нічні клуби, розважальні центри місто відкривати не дозволяло... Контроль за дотриманням карантинних обмежень покладено на правоохоронні органи. Вони складають адмінпротоколи за порушення. Наскільки я знаю, за вихідні поліція склала 16 адміністративних протоколів щодо нічних клубів і барів", - повідомив Кличко.

Мер звернувся до правоохоронців із закликом реагувати на інформацію про порушення. Кличко також зазначив, що в Києві відкриті пляжі тільки як прибережні зони відпочинку, а купатися на них заборонено.

"Купатися на міських пляжах заборонено - поки не буде на це дозволу Держпродспоживслужби міста. Хочу звернутися до киян - на пляжі теж необхідно дотримуватися правил безпеки. Людям з групи ризику не рекомендується відвідувати пляжі. Інші повинні дотримуватися дистанції, регулярно обробляти руки дезінфікуючими засобами. Місто організовує дезінфекцію муніципальних пляжів двічі на день", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні з 10 червня розпочався новий етап пом'якшення карантину. Не відповідають критеріям для пом'якшення карантину Київ, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Рівненська і Чернівецька області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram