ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві директорка школи приховувала своє зараження коронавірусом і контактувала з великою кількістю людей

Також відомо про три випадки підозри або інфікування персоналу дитячих садків.

У Києві директорка школи приховувала своє зараження коронавірусом і контактувала з великою кількістю людей
Иллюстративное фото
Фото: bbc.com

У Києві директорка школи приховувала інформацію про своє зараження коронавірусом і ходила на роботу. Про це повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

"У нас шокуючий випадок - директорка школи, яка захворіла на коронавірус, спілкувалася з великою кількістю людей, коли вже мала позитивний тест на COVID-19. Вона нікому нічого не сказала і встигла сходити на роботу", - повідомив він.

Мер Києва також додав, що в трьох дитячих садках серед персоналу виявили випадки захворювання або підозри на зараження коронавірусом. Вони не відкривалися після карантину, але готувалися до відновлення роботи.

"У дитячому садку №804 в Оболонському районі захворіла вихователька. У садку №495 Шевченківського району - підозра на коронавірус у інструктора з фізкультури. В установі 651 Солом'янського району виявили, що в музичного керівника садка захворіла вся сім'я, тобто ця жінка є контактною особою, вона на самоізоляції", - пояснив мер.

Він додав, що ці садки місто наразі не відкриватиме. Кличко закликав залишатися вдома у разі прояву симптомів коронавірусу.

Нагадаємо, раніше Кличко повідомляв, що в двох недіючих дитячих садках у Шевченківському районі Києва знайшли коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram