ГоловнаСуспільствоВійна

З початку дня на Донбасі сталося сім обстрілів, без втрат

У відповідь на обстріли бойовиків українські військові відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах противника.

З початку дня на Донбасі сталося сім обстрілів, без втрат
Фото: EPA/UPG

З початку дня у зоні бойових дій на Донбасі сталося сім обстрілів. Втрат у лавах Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає, інформує пресцентр штабу ООС.

У вечірньому зведенні повідомляється, що по українських військовослужбовцях, які виконують завдання у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Луганського, противник тричі вів вогонь з мінометів 120-го калібру, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Також ворог обстріляв українські позиції біля Оріхового і двічі поблизу Хутора Вільного - з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські військовослужбовці застосували ручні протитанкові гранатомети по позиціях ЗСУ біля Авдіївки.

"У відповідь на злочинні дії російських найманців наші воїни відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах противника. Завдяки рішучості і влучності українських військовослужбовців загарбники припинили свою активність", - підкреслили у штабі.

Нагадаємо, напередодні збройні формування Росії 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий загинув, ще двоє - отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram