ГоловнаСуспільствоЖиття

СБУ підтвердила проведення обшуків у Рищука, Мангера і Гордєєва

На цю мить дев'ятьом особам повідомлено про підозру.

СБУ підтвердила проведення обшуків у Рищука, Мангера і Гордєєва
Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Співробітники Служби безпеки в Херсоні провели обшуки у голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, колишнього голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва та його заступника Євгена Рищука.

Про це повідомила пресслужба СБУ у фейсбуці.

Правоохоронці встановили, що особи, яких підозрюють в нападі на Катерину Гандзюк, причетні і до скоєння інших тяжких злочинів. Тому обшуки проводять для отримання додаткових доказів.

"Розслідування вбивства Катерини Гандзюк - резонансне для суспільства, виклик для СБУ і дуже важливий маркер зміни в роботі системи особисто для мене. Це трагічна подія в історії нашої країни і величезне людське горе. Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб не тільки виконавці, а й замовники були притягнуті до відповідальності найближчим часом", - заявив глава СБУ Іван Баканов.

На цю мить дев'ятьом особам повідомлено про підозру.

Нагадаємо, сьогодні, 20 січня, СБУ і прокуратура почали обшуки у справі про напад на Гандзюк. Повідомлялося, що правоохоронці провели близько 30 обшуків. Також був затриманий один з обвинувачених у справі - колишній помічник ексдепутата Верховної Ради Миколи Паламарчука ("Блок Петра Порошенка") Ігор Павловський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram