ГоловнаПолітика

Суд відпустив регіонала Єфремова під домашній арешт

Ексдепутат уже їде зі Старобільської колонії до Києва

Суд відпустив регіонала Єфремова під домашній арешт
Фото: Макс Левин

Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід підозрюваному в організації "ЛНР" екскерівникові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову з утримання під вартою на домашній арешт. Про це повідомила журналістка і правозахисниця Ольга Решетилова на своїй сторінці у фейсбуці.

"Єфремову змінили запобіжний захід. Цілодобовий домашній арешт. Негайно їде додому в Київ", - написала Решетилова.

Протягом сьогоднішнього засідання Єфремов заявив, що його утримують під вартою через "особисті відносини з Порошенком".

"Я вважаю себе заручником попередньої влади. Мене по беззаконню відправили до в'язниці, щоб вирішити якісь власні політичні проблеми", - заявив Єфремов.

Суд зобов'язав Єфремова перебувати під цілодобовим домашнім арештом у квартирі його сина в Києві, здати закордонний паспорт і прибути до слідчого за першим викликом.

Раніше Верховний Суд України задовольнив апеляційну скаргу Олександра Єфремова, і питання про продовження строку тримання його під вартою передали на розгляд Київського апеляційного суду.

Нагадаємо, Старобільський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід екскерівникові фракції Партії регіонів у ВР Олександру Єфремову, якого підозрюють у створенні терористичної організації "ЛНР". Єфремов перебуває під вартою з лютого 2015 року, його затримали у справі про голосування за "диктаторські закони 16 січня".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram