ГоловнаЕкономікаДержава

"Київпастранс" відклав запуск міської електрички мінімум на тиждень

Потяги не встигли вчасно відремонтувати.

"Київпастранс" відклав запуск міської електрички мінімум на тиждень
Фото: NewsOne

Комунальне підприємство "Київпастранс" відклало запуск міської електрички мінімум на тиждень, тому що поїзди не встигли відремонтувати.

Про це повідомила пресслужба підприємства.

"Через припинення роботи моторвагонного депо «Фастів-1» АТ «Укрзалізниця» на час проведення протиепідемічних заходів працівники підприємства не встигли виконати ремонтні роботи електропоїздів міської електрички. Згідно з інформацією, наданою виробничим підрозділом моторвагонного депо «Фастів-1», закінчення ремонту електропоїздів орієнтовно очікується 7 червня. Про дату відновлення руху буде повідомлено додатково", – йдеться на сайті підприємства.

З 1 червня в Україні дозволили відновити залізничні перевезення після карантину.

Нагадаємо, що міська електричка була створена у 2011 році. Під неї на баланс "Київпастрансу" передали 10 електропоїздів.

У 2019 "Укрзалізниця" запропонувала повернути міську електричку Києва на свій баланс і інтегрувати її в систему приміських перевезень Kyiv City Express.

Компанія планує провести повне оновлення залізничного приміського сполучення з Києвом і створити якісне приміське сполучення київського регіону зі столицею. Міська електричка повинна стати його частиною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram