ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київміськбуд" став лідером рейтингу забудовників Києва Новости компаний

Холдингова компанія «Київміськбуд» посіла перше місце в топ-15 найбільших девелоперів Києва. Відповідний рейтинг сформовано та опубліковано журналом «НВ». Як зазначають укладачі рейтингу, компанії оцінювались відповідно до обсягів будівництва на сьогодні.

«П’ятнадцять найбільших забудовників столиці зараз зводять 5,3 млн кв. м. Перше місце рейтингу посідає «Київміськбуд», який займається реалізацією 55 проєктів загальною площею 1,3 млн кв. м», – йдеться в тексті.

За словами Голови правління – президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, компанія працювала під час різних криз, не зупиняючись ні на мить і в сьогоднішніх умовах.

«Лідерство компанії – це результат щоденної наполегливої роботи. Нещодавно «Київміськбуду» виповнилось 65 років, з початку заснування компанія працює на результат за будь-яких умов. Навіть сьогодні, під час карантину та всесвітньої пандемії, на всіх будівельних майданчиках тривають роботи. Компанія завжди виконує свої зобов’язання, так буде й надалі!» – підкреслив Ігор Кушнір.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram