ГоловнаСуспільствоЖиття

У "будинку-монстрі" на Подолі відновили будівельні роботи

Чергове засідання Господарського суду Києва у цій справі відбудеться лише наступного тижня.

У "будинку-монстрі" на Подолі відновили будівельні роботи
Фото: moygrad.kiev.ua

У Києві відновили будівельні роботи в будинку ЖК "Поділ Престиж" за адресою вул. Нижній Вал, 27-29, розташованому в центрі міста. Про це повідомляє видання "Хмарочос" з посиланням на директора компанії-забудовника Дору Пателі.

"Так, ми відновили будівельні роботи в цьому будинку, тому що плануємо здати його вже найближчим часом. Близько 200 сімей вже п'ять років чекають, щоб заїхати в своє житло", - сказала Пателі.

За даними видання, в будинок вже завезли ліфти, тривають роботи з встановлення станції автономного опалення та оздоблювальні роботи.

Водночас активістка Катерина Бутко повідомила, що судова суперечка щодо цього будинку ще не вирішилась: наступне засідання Господарського суду міста Києва призначено на 10 вересня.

Нагадаємо, у травні цього року шостий Апеляційний суд скасував рішення Державної архітектурно-будівельної інспекції про анулювання дозволу на будівництво "будинку-монстра" на Подолі. Раніше компанія "Пателі Лізинг" звернулася до суду з вимогою скасувати рішення ДАБІ та зобов'язати ДАБІ внести дані про це рішення до Єдиного реєстру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram