ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" запустила додатковий поїзд на фестиваль дерунів у Коростені

Поїзд відправиться з Шостки 14 вересня о 01:48, у зворотному напрямку з Коростеня - о 16:55 у напрямку до Києва.

"Укрзалізниця" запустила додатковий поїзд на фестиваль дерунів у Коростені
Фото: tamtour

"Укрзалізниця" на 14 вересня запустила додатковий поїзд №896 до Коростеня на фестиваль дерунів. Про це повідомляють у пресцентрі перевізника.

"Укрзалізниця допоможе всім поціновувачам національної кухні відвідати фестиваль дерунів. На один день, 14 вересня, компанія продовжила маршрут поїзда №896 Шостка - Київ-Волинський до Коростеня, де і відбуватиметься цей традиційний щорічний захід. Подбали і про повернення активних шанувальників дерунів додому: призначено додатковий поїзд №898 Коростень - Київ-Пасажирський", - сказано в повідомленні "Укрзалізниці".

Поїзд № 896 відправиться з Шостки 14 вересня о 01:48 і прибуде до Коростеня о 10:25. У зворотному напрямку поїзд № 898 відправиться з Коростеня о 16:55 і прибуде на станцію Київ-Пасажирський о 19:39.

Поїзд курсуватиме із зупинками на станціях "Київ-Волинський", "Святошин", "Буча", "Клавдієве", "Бородянка", "Тетерів", "Малин" і т.д ..

Перевізник також нагадує, що фестиваль дерунів щорічно проходить у другу суботу вересня в древлянському парку Коростеня.

Нагадаємо, минулого року на цьому фестивалі приготували рекордний дерун вагою 180 кг. Його довжина склала 1,62 м, ширина - 1,2 м. Попередній дерун-рекордсмен важив 118 кілограмів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram