ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинув боєць "Азову" (оновлено)

Бойовики здійснили 12 обстрілів.

Фото: полк "Азов"

У середу, 4 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці на Донбасі 12 разів порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілу загинув український військовий, повідомляє пресцентр ООС на своїй сторінці у фейсбуці.

Супротивник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених калібрів озброєння, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив 6 обстрілів позицій об'єднаних сил у районі Водяного, Опитного, Авдіївки, Верхньоторецького і Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано обстріли в районі Майорська, Шумів, Південного, Зайцевого, Новгородського і Хутора Вільного.

З початку поточної доби бойовики обстріляли позиції ООС у районі Талаківки зі стрілецької зброї, поблизу Зайцевого і Південного зафіксовано вогонь з мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Оновлення 10:12. Пресслужба полку "Азов" повідомила, що 4 вересня від кулі снайпера загинув боєць з Херсонської області Едуард "Шах" Шахов, йому було 26 років.

З літа 2015 року Шахов служив у третій роті другого батальйону в званні молодшого сержанта. Був командиром відділення, займав посаду парамедика.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram