ГоловнаСуспільствоЖиття

Біля офісу Нацради побилися противники і захисники телеканалу NewsOne

Одного з активістів відвезли у відділення поліції.

Біля офісу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення побилися прихильники і противники телеканалів NewsOne і "112 Україна". Про це повідомляє "Цензор.нет".

Фото: Цензор.нет

На сьогоднішньому засіданні Нацрада розглядає результати перевірки телеканалу News One. Згідно з проєктом рішення, регулятор планує звернутися з позовом до суду про анулювання ліцензії каналу. Також порядком денним передбачається розгляд питання про групи регіональних телеканалів, які здійснюють мовлення під логотипом "112 Україна".

У будівлі Нацради зібралися як прихильники анулювання ліцензій, так і прихильники телеканалів. Учасники акції тримають у руках плакати з написами: "News One і 112 - маріонетки Москви", "Дивишся канали Медведчука = підтримуєш агресора", "Почни ранок з 112 і News One - закінчи життя на Соловках".

Прихильники телеканалу News One та "112 Україна" тримають у руках плакати з написами: "Нацрада - це загроза незалежним ЗМІ", "Атака на News One - це політичне замовлення старої влади".

Правопорядок забезпечують близько півсотні поліцейських і воїни Нацгвардії. Проте між протестувальниками виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті було затримано активіста "Демсокири" Ігоря Гудименка. Інформації про постраждалих унаслідок бійки на цей момент немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram