ГоловнаПолітика

Фракція "Слуга народу" обговорить скандал з висловлюваннями Брагара про собаку

Уряд обговорює скандал третій день.

Фракція "Слуга народу" обговорить скандал з висловлюваннями Брагара про собаку
Фото: Макс Левин

Фракція "Слуга народу" обговорить скандал з висловлюваннями нардепа Євгена Брагара про собаку. Про це в інтерв'ю журналістам під час засідання погоджувальної ради заявив заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає кореспондент LB.ua.

"Що означає зняти мандат? Мандат можна зняти, якщо депутат вийде з фракції. Правильно? Поки що заяви про те, що він (прим.: Брагар) виходить з фракції, немає", - заявив Корнієнко.

Водночас Корнієнко повідомив, що сьогодні на засіданні фракції обговорять скандал з висловлюваннями депутата про продаж собаки для оплати за газ.

"Ми вже це обговорюємо третій день. Усередині фракції. І будемо ще обговорювати. Сьогодні ввечері на фракції теж будемо обговорювати. Це нормальний процес прийняття такого непростого рішення. Тому що формально він нічого не порушив. А по-людськи заступниця голови нашої фракції Євгенія Кравчук уранці відразу після цього невдалого ефіру відреагувала. Ми попросили пробачення у всіх, кого ця ситуація обурила. Це велика кількість людей. Нам пишуть, мені теж пишуть у соціальних мережах. З огляду на цю ситуацію, ми викликали на п'ятницю міністра Оржеля для роз'яснення питання про відокремлення тарифу на транспортування, тому що це дражливе питання", - додав він.

Нагадаємо, під час телевізійного шоу на телеканалі "112" в студію зателефонувала пенсіонерка з Кіровоградської області і запитала, як прожити, якщо вся пенсія йде на комуналку. Депутат Брагар на це відповів: "Якщо собака у дворі елітної породи, можете її продати і спокійно заплатити".

Фракції "Слуга народу" довелося вибачатися за слова свого депутата, а сам він заявив, що "є новим обличчям у політиці і ще не навчився відповідати на дражливі питання". Фраза про собаку та комуналку стала вірусним мемом у соцмережах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram