ГоловнаПолітика

Тимошенко: президент несе відповідальність за кожного свого депутата

"Мені здається, що команда президента сьогодні зайняла посади і з'їла собі мозок".

Тимошенко: президент несе відповідальність за кожного свого депутата
Юлия Тимошенко
Фото: pravda.com.ua

Володимир Зеленський несе персональну відповідальність за кожну людину, яку він привів до влади, тому він повинен викликати до себе Євгенія Брагара і попросити його написати заяву про складання депутатського мандата.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на брифінгу у Верховній Раді, коментуючи слова нардепа, який порадив пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за комунальні послуги.

"Мені здається, що команда президента сьогодні зайняла посади і з'їла собі мозок. Те, що вони сьогодні роблять, суперечить не тільки моралі, а й системі життя людей. Я вважаю, що депутата, який від імені партії «Слуга народу» запропонував продати домашніх тварин, щоб заплатити за комунальні послуги, треба негайно позбавляти мандата", - підкреслила Тимошенко.

Вона зазначила, що скандальна заява Брагара - це не тільки позиція окремого депутата від "Слуги народу", це - філософія всієї президентської команди.

"І якщо цей ганебний випадок не буде покараний - ця філософія стане філософією життя всієї країни", - заявила лідерка "Батьківщини".

"Сьогодні «слуги народу» змушують українців продавати своїх домашніх тварин, завтра вони скасують обмеження на восьмигодинний робочий день, післязавтра вони на 8% збільшать тарифи. Межі не буде - треба реагувати негайно!" - закликала Тимошенко.

Нагадаємо, під час телевізійного шоу на телеканалі "112" в студію зателефонувала пенсіонерка з Кіровоградської області і запитала, як прожити, якщо вся пенсія йде на комуналку. Депутат Брагар на це відповів: "Якщо собака у дворі елітної породи, можете її продати і спокійно заплатити".

Фракції "Слуга народу" довелося вибачатися за слова свого депутата, а сам він заявив, що "є новим обличчям у політиці і ще не навчився відповідати на дражливі питання". Фраза про собаку і комуналку стала вірусним мемом у соцмережах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram