ГоловнаПолітика

Цього тижня ВР заслухає Кабмін і розгляне кадрові питання

У п'ятницю на годину запитань до уряду може прийти увесь склад Кабміну.

Цього тижня ВР заслухає Кабмін і розгляне кадрові питання
Александр Корниенко
Фото: Макс Левин

Верховна Рада на цьому тижні заслухає Кабмін і розгляне кадрові питання. Про це на погоджувальній раді заявив заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, повідомляє кореспондент LB.ua.

"Якщо ми говоримо про порядок денний (прим.: на 3 сесію), то вона сформована апаратом ВР оптимально. Є дуже важливі зміни до Конституції, Кримінального Кодексу. Звісно, є питання про ринок землі. Також є кадрові питання. Думаю, ми завтра до них обов'язково повернемося", - заявив він.

Корнієнко запропонував главам фракцій запросити у п'ятницю, на годину запитань до уряду весь склад Кабміну у парламент для звіту.

"Є дуже важливе питання, яке хвилює усіх українців. Це платіжки за газ, за тепло. Ми бачили нараду у п'ятницю президента з урядом. Кабмін відзвітував перед президентом з цього процесу. Логічно, щоб уряд тепер відзвітував у Верховній Раді. Тому ми запрошуємо прем'єр-міністра і весь склад Кабміну. Міністра Оржеля. Це важливе питання. Важливо послухати: де є реальне зниження тарифів, а де є незрозуміла ситуація", - додав Корнієнко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram