ГоловнаПолітика

"Свободівець" зламав мікрофон колишньому однопартійцю, який пішов до Левченка

Інцидент стався на засіданні комісії з ЖКГ.

"Свободівець" зламав мікрофон колишньому однопартійцю, який пішов до Левченка
Фото: Александр Рудоманов

На засіданні постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства, яке відбулося 3 лютого, депутат від ВО "Свобода" Володимир Назаренко зламав мікрофон колишньому однопартійцю Святославу Кутняку.

Про це повідомив активіст Володимир Тищенко.

За його словами, Назаренко разом з групою "свободівців" перешкоджав Кутняку "виконувати свої прямі обов'язки депутата і працювати в комісії, членом якої він є, а також здійснював "відверто хуліганські дії" і "знищив майно громади".

"Враховуючи сьогоднішні події на комісії ЖКГ, в діях групи осіб щодо депутата Київської міської ради Святослава Кутняка вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 351 Кримінального кодексу України, а саме, створення штучних перешкод у його роботі, що може каратися обмеженням волі на термін до трьох років", - написав Тищенко у фейсбуці.

Зазначимо, що в листопаді 2019 року після виходу депутата Верховної Ради 8-го скликання Юрія Левченка зі "Свободи" Прохор Антоненко і Святослав Кутняк вийшли з партії і фракції "Свободи" у Київраді.

"Свободівці" в Київраді вважають, що Кутняк і Антоненко повинні скласти мандати, тому на сесії 7 листопада 2019 року ексоднопартійці були готові блокувати їхній доступ до сесійної зали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram