ГоловнаПолітика

Дубілет не розуміє, навіщо в Кабміні відділення Ощадбанку

За словами міністра, в будівлі уряду є ще одне приміщення, в якому можна створити 200-300 робочих місць у форматі open space.

Дубілет не розуміє, навіщо в Кабміні відділення Ощадбанку
Дмитрий Дубилет
Фото: business.ua

Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет не розуміє, навіщо відділення Ощадбанку в Будинку уряду, до якого не мають доступу звичайні громадяни.

Про це він розповів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"У нас є відділення Ощадбанку. Я не дуже розумію, навіщо воно потрібне. Треба буде також до нього придивитися. У 21 столітті все є в інтернет-банкінгу, навіщо нам уже відділення в будівлі Кабміну, до якого до того ж не мають доступу звичайні громадяни? Подивимося, я ще не вивчав цього питання", - сказав Дубілет.

Крім того, за словами міністра, в будівлі уряду є ще одне приміщення, в якому можна було б створити додатково 200-300 робочих місць у форматі open space, якщо там зробити ремонт.

"У нас там є одне приміщення на сьомому поверсі поруч із малим залом засідань уряду - великий зал. Там аварійний стан стелі, і там зараз ніхто не може перебувати. Ремонт коштує дуже багато, а бюджету на це немає", - додав він.

Також Дубілет розраховує, що в Будинку уряду вдасться зробити ще 100-200 місць за рахунок ущільнення решти площ.

"Я відчуваю, що там є потенціал для ущільнення, і не тільки в рамках Будинку уряду, а й у рамках інших будівель", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, раніше Дубілет повідомив, що в будівлі Кабінету Міністрів закрили перукарню, а у звільненому приміщенні облаштували 12 робочих місць для співробітників UkraineInvest.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram