ГоловнаПолітика

"Слуга народу" буде організувати серію освітніх програм для своїх депутатів

Першим стане профільний курс, який допоможе новим нардепам втілювати свої ініціативи на практиці.

"Слуга народу" буде організувати серію освітніх програм для своїх депутатів
Фото: ТВ Центр

Партія "Слуга народу" разом з Київською школою економіки проведе освітній інтенсив для своїх новообраних народних депутатів України. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна»

"Тижневий експрес-курс, підготовлений найкращими українськими фахівцями, стане першим у серії навчальних програм для членів фракції, яка буде реалізовуватися впродовж усього терміну роботи Верховної Ради 9-го скликання", - наголошено в повідомленні.

"Слуга народу" зазначила, що майбутні депутати вже мають цілий низку ідей і ініціатив, спрямованих на боротьбу з корупцією, економічне зростання і добробут людей, поліпшення якості державного і місцевого управління і т.д.

"Мета освітнього інтенсиву - дати народним обранцям відповідний набір навичок і компетенцій, який дозволить втілити ці ініціативи на практиці", - наголошують у партії.

У партії хочуть, щоб нові нардепи отримали гідний рівень знань про проблеми та перспективи різних галузей економіки та соціального життя України, глибоке розуміння бюджетного процесу, процесу прийняття державних рішень, а також, щоб депутати навчилися будувати політичні стратегії і створювати законопроекти.

За підсумками першого інтенсиву очікується, що депутати почнуть роботу буквально з першого дня в парламенті як злагоджена команда і запропонують низку необхідних для українців законопроектів.

Нагадаємо, від "Слуги народу" в Раді буде дві вчительки початкових класів. На виборчому окрузі №201 з центром у Чернівцях перемогу на виборах здобула вчителька, кандидат від "Слуги народу" Олена Лис. Вона набрала 34,66% голосів виборців на своєму окрузі (24,2 тисячі).

Ще одна вчителька початкових класів Тетяна Рябуха перемогла на окрузі №157 у Сумах. За неї проголосували 38,87% виборців. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram