>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравець "Динамо" своїм хет-триком "поховав" київську команду в матчі УПЛ

Владислав Супряга забив 3 голи за СК "Дніпро-1".

Гравець "Динамо" своїм хет-триком "поховав" київську команду в матчі УПЛ
Владислав Супряга
Фото: "Днепр-1"

Другий після зимової паузи тур Української Прем'єр-ліги відкривався матчем фактично, але не формально колись принципових суперників СК "Дніпро-1" та "Динамо".

Поєдинок на "Дніпро-Арені" ознаменувався нервовим суддівством жіночої бригади на чолі арбітра ФІФА Катерини Монзуль.

Спочатку рефері в самому дебюті зустрічі, за допомогою VAR, залишила гостей у меншості, видаливши Віталія Буяльського.

Ще раз Монзуль скористалася підказкою відеоасистента на 45-й хвилині, призначивши пенальті у ворота господарів, водночас скасувавши своє початкове рішення про симуляцію гравця "Динамо". Так гості відкрили рахунок у матчі - 0:1.

А потім настав бенефіс Владислава Супряги, що належить киянам, але виступає на правах оренди за дніпрян.

Чемпіон світу U-20, що вийшов на 63-й хвилині на заміну, за пів години оформив хет-трик і приніс своїй команді сенсаційну перемогу 3:1.

Зазначимо, що Владислав став лише другим гравцем, який відзначився хет-триком у воротах "Динамо". Перший такий випадок був зафіксований у далекому 1998 році, коли три голи забив сімферополець Олексій Осипов, а зустріч "Таврія" - "Динамо" завершилася результативною нічиєю (3:3).

Додамо, що незадовго до другого голу Супряги на авансцену знову вийшла арбітр, після перегляду VAR видаливши захисника господарів Володимира Польового.

Помилкою "Динамо" в Дніпрі можуть скористатися конкуренти киян у боротьбі за "срібло", і насамперед "Зоря", яка у перший день весни прийматиме "Олімпік". У разі перемоги підопічні Віктора Скрипника можуть на 1 очко обійти столичну команду.

Також відкриваються хороші перспективи перед "Десною" та "Олександрією", які свої матчі проведуть сьогодні проти "Маріуполя" та "Львова" відповідно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram