ГоловнаСуспільствоПодії

Мер Конотопа заявив, що знайшов п'ять гранат у своєму авто

Він вважає це замахом на вбивство.

Мер Конотопа заявив, що знайшов п'ять гранат у своєму авто
Артем Семенихин
Фото: Укринформ

Мер Конотопа Артем Семеніхін заявив, що знайшов у своєму автомобілі предмети, схожі на бойові гранати. За його словами, вони були в перемотаному скотчем пакеті в багажнику, на місці запасного колеса, повідомили в пресслужбі поліції Сумської області.

"Чоловік стверджує, що всі п'ять гранат без запалів", - зазначили правоохоронці.

До гаражного кооперативу приїхали голова поліції Конотопа, слідчо-оперативна група і вибухотехніки, криміналісти та кінологи. Триває огляд автомобіля і гаража.

Семеніхін на своїй сторінці в Facebook заявив, що йому підкинули бойові гранати - одну Ф1 і чотири РГД-5. Він вважає, що це замах на його вбивство. Він повідомив, що недавно користувався послугами СТО та автомийок, після чого помітив пропажу запасного колеса в багажнику.

"П'ять гранат мені в машину. Я не можу сказати, яке СТО, яка автомийка - я багато користуюся їхніми послугами. Але п'ять гранат мені в машину кинути - це потрібно додуматися", - заявив він.

Нагадаємо, наприкінці червня 2019 року на Семиніхіна напали невідомі, його у важкому стані госпіталізували і перевезли для лікування до Києва. За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

У серпні 2018 року депутати міськради проголосували за дострокову відставку Семеніхіна. 5 липня 2019 року Сумський окружний адміністративний суд відновив його на посаді мера. Він повернувся до виконання обов'язків. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram