ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один український військовий, ще одного поранено

Ворожі війська відкривали вогонь 14 разів, зокрема із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

За добу на Донбасі загинув один український військовий, ще одного поранено
Фото: EPA/UPG

За добу 18 червня збройні формування Росії 14 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Унаслідок ворожих обстрілів загинув один український захисник, ще одного поранено. Про це повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Біля Мар'їнки окупанти чотири рази стріляли з ручних, автоматичних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

Неподалік Кримського випустили сім мін із мінометів калібру 120 мм, а в другій половині дня двічі застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Неподалік Оріхового ворожі війська тричі стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Для здійснення заходів щодо відсічі і стримування збройної агресії наші воїни задіяли чергові вогневі засоби і змусили ворога припинити свою злочинну діяльність. За даними розвідки, 18 червня українські захисники знищили ворожу військову вантажівку і склад боєприпасів на мінометної позиції", – йдеться в повідомленні.

З початку 19 червня ворог відкривав вогонь із гранатометів різних систем і стрілецької зброї біля Кримського, поруч із Шумами стріляли з мінометів калібру 82 мм.

Нагадаємо, що 18 червня в зоні Операції об'єднаних сил військові 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр" знищили вантажівку завантажену боєприпасами російських окупантів, а також два ворожі мінометні розрахунки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram