ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігові авто нардепа Рабіновича закидали яйцями, затримано більш як десять осіб

Одному поліцейському нанесли легкі тілесні ушкодження.

У Чернігові авто нардепа Рабіновича закидали яйцями, затримано більш як десять осіб
Фото: Макс Требухов

У Чернігові автомобіль народного депутата, співголови фракції ОПЗЖ Вадима Рабіновича закидали яйцями. Правоохоронці затримали більш як десять осіб, повідомили на сторінці обласної поліції у Facebook.

"Під час візиту до Чернігова народного депутата група радикально налаштованих молодиків намагалася перекрити рух транспорту й закидала яйцями його автомобіль. Поліцейські, які здійснювали охорону громадського порядку, намагалися припинити сутички. Однак група молодиків перекинула свою агресію на поліцейських і застосувала проти них аерозоль дратівної дії з балончиків", – йдеться в повідомленні.

Один правоохоронець отримав легкі тілесні ушкодження, його направили до лікарні для надання медичної допомоги.

Триває затримання інших учасників події. Порушено кримінальне провадження за ст. 345 КК України – погроза або насильство щодо правоохоронця.

Сам Рабінович підтвердив, що група "радикалів блокувала йому дорогу й закидала його автомобіль продуктами сільського господарства", пише "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, що 17 червня під час мітингів у "урядовому кварталі" противники проросійського блогера Анатолія Шарія закидали його прихильників-учасників акції яйцями, у зв'язку з чим поліції довелося втрутитися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram