ГоловнаПолітика

Рада відмежувалася від московських зустрічей Медведчука і Рабіновича

Депутати ОПЗЖ їздили як приватні особи і не представляли Раду.

Рада відмежувалася від московських зустрічей Медведчука і Рабіновича
Фото: kremlin.ru

Поїздка проросійських депутатів Верховної Ради в Росію і їхня зустріч з представниками Державної думи і президентом Росії Володимиром Путіним мала приватний характер.

Про це йдеться на сайті парламенту.

"Ці зустрічі відбулися з ініціативи політичної партії "Опозиційна платформа - За життя". Керівництво та представники зазначеної фракції не були уповноважені вести переговори від імені Верховної Ради України, а обговорення ними будь-яких питань під час їхньої поїздки не узгоджувалося. Крім того, народні депутати, які взяли участь у поїздці до Російської Федерації, відрядження в апараті Верховної Ради України не оформляли", - сказано на сайті Ради.

"Таким чином, народні депутати фракції "Опозиційна платформа - За життя" здійснили приватну поїздку в Російську Федерацію та під час цих зустрічей висловлювали позицію винятково своєї політичної сили", - повідомили в апараті парламенту.

Нагадаємо, голова політради ОПЗЖ, народний депутат України Віктор Медведчук 10 березня в Москві провів зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і головою Держдуми В'ячеславом Володіним.

Перед цим делегація ОПЗЖ у складі Віктора Медведчука, Вадима Рабіновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової провели зустріч зі членами Держдуми Російської Федерації.

Нинішній склад Держдуми визнаний Верховною Радою нелегітимним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram