ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі застрелили поліцейського (оновлено)

26-річний Дарвін Потуданський, стікаючи кров'ю, затримав підозрюваного у розбійному нападі.

У п'ятницю, 19 червня, в Дніпрі на Запорізькому шосе чоловік вистрілив в оперативного співробітника одного з відділів поліції. Від отриманих травм поліцейський помер на місці.

Фото: Інформатор

За інформацією з особистих джерел Інформатор повідомляє, що зловмисник напав на поліцейського під час затримання.

Попередньо, при собі у нього був пістолет, з якого він і вистрілив у правоохоронця.

Від отриманого поранення оперативник загинув на місці. Нападника чоловіка затримали.

Фото: МВС

В обласній поліції повідомляють, що зловмисник скоїв кілька пострілів з пістолета Макарова в сторону оперуповноваженого Шевченківського відділення поліції Дарвіна Потуданського. 26-річний поліцейський, будучи пораненим і стікаючи кров'ю, все ж затримав підозрюваного. А після того, як одягнув на нього наручники, помер.

Відзначається, що розбійний напад було скоєно вранці. Для затримання правопорушника всім оперативникам і нарядам патрульним надали його прикмети і опис автомобіля.

Фото: МВС

"Під час відпрацювання міста поліцейські Шевченківського відділення поліції побачили схожий за описом автомобіль. Для встановлення особи водія прийняли рішення доставити його у відділення поліції. Під час руху автомобіля зловмисник здійснив кілька пострілів у поліцейського, який сидів поруч. Пораненому поліцейському вдалося вихопити зброю у нападника, затримати його і одягнути на нього наручники. Від отриманих поранень поліцейський помер", - йдеться в повідомленні.

Оновлення. Через загибель 26-річного поліцейського, якого застрелив підозрюваний у розбої, відкрили кримінальне провадження. Про це журналістам повідомила прессекретар обласної поліції Анна Старчевська, передає Радіо Свобода.

Провадження відкрили за статтею 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). Максимальне покарання - довічне ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram