ГоловнаСуспільствоЖиття

Артилеристи ВМС ЗСУ провели навчання з протидесантної оборони

Військові відпрацьовували захист морського узбережжя.

Артилеристи ВМС ЗСУ провели навчання з протидесантної оборони

Артилеристи Військово-морських сил України провели навчання з протидесантної оборони.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На одному з полігонів півдня України військовослужбовці окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова ВМС ЗСУ провели тренування з оборони узбережжя. Мета тренування полягала в підтримці високого рівня навченості особового складу бригади", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що військові на практиці відпрацювали дії під час оборони ділянки морського узбережжя. Військовослужбовці тренувалися діяти в різних умовах, у тому числі і в умовах застосування противником високоточних засобів ураження, роботи диверсійно-розвідувальних груп противника.

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

"Під час навчань військовослужбовці відточували вміння маскування техніки та озброєння, орієнтування на місцевості, своєчасного висування на вогневі позиції. Особливу увагу приділяли питанням зміни вогневих позицій з готовністю до ведення подальших бойових дій і здійснення бойової стрільби по певних цілях. Слід зауважити, що артилерійські розрахунки успішно впоралися з усіма поставленими завданнями", - заявили в штабі.

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Нагадаємо, 11 червня президент Володимир Зеленський призначив нового голову Військово-морських сил ЗСУ. Адмірала Ігоря Воронченка змінив на цій посаді контрадмірал Олексій Неїжпапа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram