ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Борисполя відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі людини під час вибуху гранати

Ще одну людину було поранено.

Поліція Борисполя відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі людини під час вибуху гранати
Фото: kv.npu.gov.ua

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху гранати в Борисполі, під час якого одна людина загинула, ще одну було поранено.

Надзвичайна подія сталася днями у дворі приватного будинку, повідомили в пресслужбі поліції Борисполя.

"Поліція встановила, що двоє приятелів у стані алкогольного сп'яніння гралися з боєприпасом, який знайшов один з них. Раптово граната вибухнула в повітрі", - йдеться в повідомленні.

Житель Закарпаття від отриманих травм загинув на місці. Його товариш з Чернігівської області з осколковими пораненнями перебуває в лікарні.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та статтею 115 (умисне вбивство з позначкою нещасний випадок) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі Києва вночі 28 квітня в під'їзді житлового будинку вибухнула граната. Постраждали дві людини - подружня пара. Надзвичайна подія сталася внаслідок того, що чоловік грався з гранатою разом зі своїм другом. Коли граната залишилася без чеки, один чоловік встиг відбігти, а другого поранив разом з його дружиною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram