ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні бойових дій на Донбасі сталося шість обстрілів, одного військового поранено

Противник випустив 11 мін з 82-мм міномета по позиціях біля Лебединського.

У зоні бойових дій на Донбасі сталося шість обстрілів, одного військового поранено
Фото: EPA/UPG

У зоні бойових дій на Донбасі у п'ятницю, 13 березня, сталося шість обстрілів, в результаті чого отримав поранення український військовий. Про це повідомили в штабі ООС.

Два обстріли зафіксували поблизу населеного пункту Лебединське - з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 11 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поруч з населеним пунктом Славне бойовики стріляли зі станкового протитанкового гранатомета - п'ять пострілів , а також противник здійснив обстріл з великокаліберного кулемета.

Неподалік Новомихайлівки - зі станкового протитанкового гранатомета - шість пострілів, а також противник вів вогонь зі стрілецької зброї.

Неподалік Оріхового окупанти вели вогонь з 82-мм міномета, випустивши вісім мін, поруч з Кримським - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім цього, противник здійснив обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї. Українські захисники вогонь не відкривали, дотримуючись режиму тиші.

У суботу, 14 березня, російські окупаційні війська три рази відкривали вогонь по наших позиціях із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Березового, Новолуганського і Шум. Про втрати не повідомляється.

Нагадаємо, 12 березня повідомлялося про чотири обстріли бойовиків на Донбасі, один український військовий отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram