ГоловнаСуспільствоЖиття

Ремонт iMac, де відремонтувати моноблок Apple у Києві?

Ваш iMac зламався, перегрівається, не включається, не завантажується? Розповідаємо де можна швидко і недорого відремонтувати Apple iMac в місті Київ з гарантією.

Ремонт iMac в Києві
Ремонт iMac в Києві

Водночас з ноутбуками MacBook — моноблок iMac є другою за популярністю комп'ютерною технікою Apple. Чудовий екран з високою роздільною здатністю, продуктивне оснащення і сучасний дизайн — роблять Аймак зручним і функціональним інструментом як для домашнього використання, так і в професійній діяльності. І хоча техніка Епл відома своєю надійністю, все ж несправності трапляються. У цій статті ми розповідаємо де можна швидко та якісно відремонтувати iMac у місті Київ.

Що ламається в Apple iMac найчастіше?

Заміна відеокарти на iMac
Заміна відеокарти на iMac

Моноблоки — це стаціонарні пристрої, які зазвичай постійно знаходяться на робочому столі. Тому, поломки викликані падіннями і ударами — не надто поширені, хоча і їх не варто скидати з рахунків. Іноді дисплей Аймак розбивається після прямого удару, на ньому з'являються тріщини, смуги і артефакти на зображенні. Але частіше страждає внутрішнє оснащення комп'ютера.

Одна з найпоширеніших поломок — пов'язана зі згорянням відеокарти iMac в результаті сильного перегрівання на високих навантаженнях. Тому, ми рекомендуємо періодично проводити чистку моноблока від пилу з заміною термопасти. Замовити профілактичну чистку Apple iMac можливо в професійному сервісному центрі BashMac в Києві. До слова, в цій майстерні чистять також матриці Аймак, якщо на них з'явилися темні плями, розводи, замінюють елементи системи підсвічування. З інших типових поломок можна виділити поломку ніжки iMac (не тримає екран), згоряння блоку живлення, пошкодженню компонентів на материнській платі.

Модернізація iMac у Києві

Модернізація iMac
Модернізація iMac

Крім ремонту моноблока, актуальною послугою є його апгрейд. Зокрема це стосується старих моделей Аймак, на яких можливо замінити стандартний HDD диск на сучасний, швидкий SSD накопичувач, збільшити обсяг оперативної пам'яті. Також можлива заміна відеокарти на GPU нової моделі і ревізії, та навіть процесора. Детальніше про всі можливості модернізації ви можете дізнатися проконсультувавшись зі спеціалістами сервісу Apple BashMac.

Ремонт iMac на дому — не варіант!

Виїздний ремонт iMac
Виїздний ремонт iMac

Деякі майстерні і окремі майстри пропонують послугу виїзного ремонту Аймак на дому. Ми категорично не рекомендуємо погоджуватись на подібні пропозиції! Варто знати, що якісно продіагностувати комп'ютер, розібрати і відремонтувати його в домашніх умовах — неможливо. Для цього необхідно тестувати систему спеціалізованим софтом, знімати дисплей спеціальним інструментом, якісно зібрати моноблок з гарантією. Всього цього від майстра по ремонту iMac на виїзді, ви звичайно не отримаєте. Чи варто необдумано ризикувати цілісністю своєї дорогої техніки? Відповідь однозначна — ні.

Офіційний і неофіційний сервіс з ремонту iMac

Офіційний сервіс Apple
Офіційний сервіс Apple

У разі поломки техніки Apple, власники зазвичай шукають хороший сервісний центр, де послуги ремонту будуть надані швидко, за оптимальною вартістю, з гарантією. В першу чергу виникає питання — чи звернутися до офіційного сервісу Apple в Києві, або вибрати професійну неофіційну майстерню? Справа в тім, що офіційних сервісних центрів Епл в Україні просто не існує, є лише авторизовані і неавторизовані. В авторизованих центрах — вартість послуг вища, крім того практикується суто модульний ремонт, тобто повна заміна блоків комплектуючих. Що теж позначається на ціні ремонту, а також на його досить довгих термінах.

Професійний неавторизований сервіс Apple BashMac в Києві виконує роботу набагато дешевше, при цьому якість — не викликає ніяких нарікань. Вся справа в тому, що не пов’язана офіційною авторизацією майстерня має можливість надавати послуги швидше і за нижчою ціною. Сервіс має власний склад оригінальних запчастин для Аймак, проводить не тільки модульну заміну, але і компонентний ремонт, налаштування, встановлення macOS і програм. При цьому — на усі послуги діє гарантія сервісу, ви можете бути впевнені у якості й надійності виконаних робіт.

Контакти сервісу з ремонту iMac в Киеве

Контакти сервісу з ремонту iMac в Києві
Контакти сервісу з ремонту iMac в Києві

Сервісний центр Apple BashMac — це відома і авторитетна компанія, яка надає послуги ремонту, обслуговування та модернізації iMac в Києві вже понад 11-ти років. Офіс сервісу знаходиться в самому центрі міста. Адреса: вулиця Велика Васильківська, 18. Контактний телефон: (044) 360-61-16. За попередньою домовленістю сервіс працює без вихідних і цілодобово, що особливо зручно, якщо потрібно здати техніку на ремонт у вечірній час або вихідний день. Рекомендуємо дану компанію як дійсно професійну команду здатну вирішити будь-які проблеми з вашим Аймак швидко і недорого!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram