ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківській області чоловік побив собаку, відкрито кримінальне провадження

Правоохоронці встановили особу зловмисника.

В Івано-Франківській області чоловік побив собаку, відкрито кримінальне провадження
Архивное фото
Фото: Макс Левин

У селі Стецева Івано-Франківської області чоловік познущався і побив собаку. За фактом жорстокого поводження з тваринами поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції області. 

12 березня до Снятинського відділення поліції надійшло повідомлення від голови "Будинку Сірка" про те, що в селі Стецева чоловік забив до смерті собаку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що собака живий, але травмований.

Під час моніторингу інтернету поліцейські виявили відео, на якому чоловік завдає ударів тварині. Правоохоронці встановили його особу. В цей час з ним працюють правоохоронці.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на термін до 6 місяців або обмеження волі на термін до 3 років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на початку березня поліція відкривала кримінальне провадження через жорстоке поводження з тваринами в Сумах. У мешканки міста вилучили п'ять собак, які містилися в тісному господарському приміщенні, без вигулу і належного харчування. На їхніх тілах були численні шрами. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram