ГоловнаСуспільствоВійна

Російський снайпер на Донбасі поранив військового біля Зайцевого

За даними розвідки, у район Зайцевого прибули снайпери з РФ для "складання іспитів".

Російський снайпер на Донбасі поранив військового біля Зайцевого
Фото: Макс Левин

Підтримувані Росією бойовики обстріляли позиції українських військовослужбовців у районі населеного пункту Зайцеве в Донецькій області.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Сьогодні, вкотре порушивши всі можливі домовленості, російські окупанти обстріляли підрозділи Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Зайцеве", - йдеться в повідомленні штабу.

Зазначено, що бойовики застосовували протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також зафіксовано роботу ворожих снайперів.

"За підтвердженими даними, напередодні з Росії на цю ділянку фронту прибули російські снайпери, які приїхали на українську землю для складання іспитів. Окупанти прицільним пострілом поранили одного нашого захисника. Пораненому воїну негайно надали медичну допомогу", - повідомили в штабі ООС.

"Такі злочинні дії не залишилися без відповіді. Українські військові, використовуючи дозволене озброєння, знищили вогневі точки супротивника. Втрати ворога уточнюються", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні ООС двічі порушували режим припинення вогню, постраждав військовослужбовець.

11 березня в Офісі президента України заявили про прогрес у переговорах Тристоронньої контактної групи в Мінську. У ТКГ передадуть остаточно узгоджені списки осіб, які підпадають під взаємне звільнення, включно з результатами верифікації, з безумовним і безперешкодним доступом представників Червоного Хреста до цих осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram