ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець отримав поранення.

З початку доби бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

Протягом цієї доби збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також помічено роботу снайперської пари", - йдеться у вечірньому зведенні.

Один обстріл було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", де бойовики з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли захисників Водяного.

Поблизу населеного пункту Зайцеве, який розташований в районі відповідальності угруповання "Північ" працювали снайпери бойовиків.

Нагадаємо, 11 березня в Офісі президента заявили про прогрес у переговорах тристоронньої контактної групи у Мінську. У ТКГ передадуть остаточно узгоджені списки осіб, які підлягають взаємному звільненню, включно з підсумками верифікації, з безумовним і безперешкодним доступом представників Червоного Хреста до цих осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram