ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики застосували міномети біля Старогнатівки, Новолуганського, Шумів і Гладосового

Утрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Бойовики застосували міномети біля Старогнатівки, Новолуганського, Шумів і Гладосового
Фото: uazmi.org

Від початку доби 14 березня російські окупаційні війська на Донбасі зробили шість обстрілів позицій українських військових, застосувавши заборонені мінськими угодами міномети калібру 120 мм і 82 мм.

Унаслідок ворожих обстрілів утрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, інформує пресцентр ООС у вечірньому зведенні.

Три обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поряд з Березовим (із гранатометів різних систем), біля Старогнатівки (5 мін з міномета калібру 82 мм) і Павлополя (зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї).

Тричі позиції ОС обстріляли й у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Новолуганського (3 міни з міномета калібру 82 мм, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї), біля Шумів (6 мін з 120-мм мінометів, 24 міни з мінометів калібру 82 мм, з великокаліберних кулеметів) і Гладосового (3 міни з міномета калібру 120 мм).

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі сталося шість обстрілів. Один військовий зазнав поранення.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram