ГоловнаСуспільствоЖиття

З 15 березня Україна призупиняє залізничне сполучення з Польщею

Термін дії обмеження не повідомляється.

З 15 березня Україна призупиняє залізничне сполучення з Польщею
Фото: loda.gov.ua

З півночі 15 березня Укрзалізниця призупиняє пасажирське залізничне сполучення з Польщею. Про це йдеться на сайті компанії.

"У зв'язку з рішенням уряду Республіки Польща про тимчасове закриття міжнародного сполучення з іншими країнами, о 0:00 в ніч з суботи, 14 березня, на неділю, 15 березня, буде призупинено курсування пасажирських поїздів до Польщі. Цю інформацію підтверджує представник Укрзалізниці в Польщі", - зазначено в повідомленні.

Між Україною та Польщею курсують два швидкісні поїзди №705/716 та 715/706 Київ - Перемишль, пасажирські поїзди №36 Одеса - Перемишль, №67 Київ - Варшава, №51 Львів - Вроцлав, а також безпересадочні вагони Київ - Вроцлав.

Останні поїзди з Польщі проведуть рейси в Україну 14 березня: 706 і 716 Інтерсіті+ з Перемишля і нічний поїзд з Варшави. З України вранці 14 березня до Перемишля вирушили два потяги Інтерсіті+ 705 та 715.

На час дії обмеження потяги Інтерсіті курсуватимуть до Львова.

Зазначається, що повернення коштів за раніше придбані квитки проводиться у всіх касах Укрзалізниці згідно з чинними нормативно-правовими актами та правилами.

Напередодні Польща вирішила оголосити режим епідемічної загрози і закрити кордони, щоб не допустити завезення нових випадків коронавірусної інфекції. Країна припиняє міжнародні авіаційні та залізничні перевезення.

Нагадаємо, з 13 березня Україна призупинила пасажирське залізничне сполучення зі Словаччиною у зв'язку з введенням у цій країні надзвичайного стану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram