ГоловнаПолітика

Зеленський призначив нового голову Закарпатської області

Ним став мукачівський бізнесмен Ігор Бондаренко.

Зеленський призначив нового голову Закарпатської області
Игорь Бондаренко
Фото: pmg.ua

Президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Закарпатської ОДА. Ним став бізнесмен Ігор Бондаренко. Про це йдеться в указі №492, опублікованому на сайті президента в неділю, 6 липня.

"Призначити Бондаренка Ігоря Самойловича головою Закарпатської обласної державної адміністрації", - йдеться в тексті указу.

Попереднім указом - №491 - президент звільнив Івана Дурана від тимчасового виконання обов'язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації.

Нового керівника області Зеленський представив в Ужгороді під час робочої поїздки. Також глава держави видав новопризначеному чиновнику посвідчення глави ОДА.

Бондаренко народився в Криму в 1964 році, є власником і засновником кондитерської мережі на Закарпатті. Раніше повідомлялося, що Бондаренко також володіє компанією "Конфакто".

Нагадаємо, з 2015 по 2019 роки Закарпатську область очолював Геннадій Москаль.

Раніше повідомлялося, що Львівську область очолив юрист Маркіян Мальський, головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації планують призначити колишнього директора Бурштинської ТЕС Дениса Шмигаля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram