ГоловнаПолітика

Партія "Слуга народу" оголосила набір кандидатів у депутати

Кандидатам потрібно надіслати відеорезюме і запропонувати концепти трьох законопроектів.

Партія "Слуга народу" оголосила набір кандидатів у депутати
Фото: Lb.ua

Партія "Слуга народу" оголосила набір кандидатів у депутати в мажоритарних округах на дострокових виборах до Верховної Ради України.

Про це повідомляється на сайті партії.

"Основним критерієм відбору є порядність, чесність і відповідальність. Він триватиме до 2 червня включно. Подати заявку можна за допомогою офіційного сайту політичної сили", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кандидат від партії - це "порядна людина, яка вміє слухати і розуміти проблеми людей, виконує свої обіцянки".

"Він патріот, здатний працювати в команді, має лідерські здібності та інтелектуальні риси, він відкритий, вихований, готовий діджиталізувати суспільство і підтримувати курс президента. Ви саме такий? Приєднуйтесь до партії "Слуга народу", - йдеться у зверненні до претендентів.

Кандидати в депутати повинні заповнити розширену анкету, вказавши детальну інформацію про себе. Зокрема, необхідно надіслати відеорезюме і запропонувати на розгляд концепти трьох законопроектів.

Також прихильникам команди Зеленського пропонують зайнятися додатковою діяльністю у рамках політсили: бути волонтером у штабі, членом виборчої комісії або спостерігачем на дострокових парламентських виборах.

Нагадаємо, раніше партія "Слуга народу" презентувала свій логотип з людиною на велосипеді і з булавою.

Дострокові вибори до Верховної Ради призначені на 21 липня. Голова виборчого штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко заявив, що партія розраховує на абсолютну більшість у парламенті і на створення коаліції без інших політичних сил.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram