ГоловнаСвіт

У США опублікована доповідь Мюллера щодо "російської справи" про втручання у вибори 2016 року

Розслідування не знайшло ознак змови з боку американських чиновників і політиків.

У США опублікована доповідь Мюллера щодо "російської справи" про втручання у вибори 2016 року
Роберт Мюллер, ФБР
Фото: EPA/UPG

Міністерство юстиції Сполучених Штатів Америки опублікувало доповідь спеціального прокурора Роберта Мюллера про підсумки розслідування втручання РФ у президентські вибори в США в 2016 році. Доповідь опубліковано на сайті відомства.

У документі йдеться, що уряд Російської Федерації почав встановлювати контакти з новою адміністрацією США відразу після перемоги Дональда Трампа на виборах.

"Відразу ж після виборів 8 листопада 2016 року офіційні особи російського уряду і відомі російські бізнесмени почали спроби зав'язати контакти всередині майбутньої адміністрації. Ці зусилля заохочувалися на найвищих рівнях в уряді Росії", - стверджується в документі.

Помічник Трампа з національної безпеки Флінн просив Москву не відповідати на видворення дипломатів Росії з США.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що не боїться оприлюднення звіту спеціального прокурора Роберта Мюллера про втручання Росії в президентські вибори 2016 року. На його думку, після публікації звіту все стане зрозуміло і логічно.

24 березня в Штатах був оприлюднений звіт спеціального прокурора Роберта Мюллера про втручання Росії в президентські вибори 2016 року. Згідно з документом, спецпрокурор Мюллер не виявив, що американські чиновники або представники штабу Дональда Трампа свідомо зробили змову з Російською Федерацією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram