ГоловнаСуспільствоЖиття

Найпопулярніші квіти, які можна подарувати їй на 8 березня

Кожен Міжнародний жіночий День є складним, щоб знайти для неї ідеальні подарунки. Серед усього різноманіття подарунків на День 8 березня найпопулярнішими є квіти.

Квіти ніколи не перестануть бути класичним способом висловити свою любов та вдячність. Якщо ви хочете показати коханій людині, як багато вона для вас означає, може бути важко зрозуміти, з чого почати при виборі ідеальної квітки на День 8 березня.

Тут ви знайдете ідеальний вибір квітів від Dicentra. Ви справді знайдете букет, який сподобається вашій другій половинці. Від класичних троянд до унікальних альтернатив ви знайдете щось для себе.

Романтичні квіти

Романтика – це те, що представляє День 8 березня. Троянди є центральною частиною класичного букета. Троянди бувають різних кольорів, які можуть символізувати інші емоції.

Найпопулярніші троянди - червоні, рожеві та білі. Ці кольори допомагають передати ваші глибокі почуття, будь то пристрасне кохання або захоплення.

Доставляючи троянди, ви хочете бути впевнені, що отримаєте найсвіжіші квіти. На щастя, Dicentra пропонує свіжі троянди преміум-класу.

Тому пропонуємо вам придивитися до таких романтичних букетів:

  • Коробка 25 Спрей троянд Мікс

Красивий, барвистий та повний життя букет "Коробка 25 Спрей троянд Мікс" напевно стане хітом! Цей букет складається з красивих троянд. Вони мають два кольори: світліший відтінок і яскраво-рожевий. Ці найкращі квіти на 8 березня додадуть приголомшливий сплеск кольору.

  • Букет 25 Малинових Спрей троянд

Букет з ніжно-рожевих троянд - ідеальний спосіб висловити своє кохання та вдячність. Їхній м'який відтінок робить їх ідеальним вибором для особливого випадку. Цей букет пропонує більше ніж просто красу. Цей унікальний аромат свіжозрізаних квітів наповнить будь-яку кімнату чи простір радістю та елегантністю.

Троянди для дружини у День святого Валентина

Гарний букет троянд - найкращий спосіб показати дружині, наскільки ви небайдужі до неї. Троянди ідеально підходять для жіночого свята, тому що вони символізують любов та вдячність. Доставка троянд від бутика Dicentra до Дня 8 березня, зробить його незабутнім для вас обох, адже квіти доставляються протягом 3-х годин після замовлення, з 8:00 до 21:00 без вихідних.

  • Букет 25 Троянд Белевью і Пінк Атена мікс

Чудовий букет рожевих і кремових троянд. Їхній кремовий відтінок делікатно контрастує з рожевими тонами троянди. Ці недорогі троянди ідеально підійдуть вашій дружині. Вона обов'язково розтане, коли отримає цей букет.

  • Букет 770

Цей букет унікальний та святковий. Поєднання Троянд Белевью зі світло-рожевими тюльпанами стане для неї привабливим подарунком на День 8 березня. Тюльпани купити здається досить просто, а в доповненні з тонкими відтінками троянд Белевью вони створюють безтурботну атмосферу.

  • Букет 729

Представляє композицію з двома найкрасивішими квітами природи. Це троянди Белевью та біла еустома. Неперевершена комбінація миттєво додає нотку стилю. Цей унікальний букет передасть ваші найкращі побажання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram