ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві нічні клуби почали роботу з порушень правил карантину

Заклади переповнені, відвідувачі - без масок.

У Києві нічні клуби почали роботу з порушень правил карантину
Фото: скрин видео

У Києві з пом'якшенням карантину почали працювати нічні клуби, але протиепідемічні правила там не дотримуються.

Про це повідомляє ТСН.

Так, парковка біля найдорожчого нічного клубу у столиці, куди часто заглядають українські політики і зірки, на вихідних була заповнена вщерть.

"Цей клуб - одне з найулюбленіших місць відпочинку українських зірок, політиків і бізнесменів. Найдешевший коктейль коштує 250 гривень. Тут бачили ексглаву Офісу президента Андрія Богдана і зняли розваги з дівчатами колишнього керівника української митниці Максима Нефьодова", - йдеться у матеріалі.

У фойє клубу охоронець у масці і рукавичках проводив відвідувачам температурний скринінг. Але у самому клубі люди найчастіше не дотримуються дистанції, п'ють коктейлі зі скляного посуду і роблять спільні селфі, відзначають журналісти.

У закладі антисептики були лише в охоронців на вході, а також на рецепції, але їх не було вбиральнях клубу. Але менеджер клубу стверджує, що антисептиків у клубі достатньо.

"Внизу при вході антисептик. Загальнодоступні антисептики на кожному столі стоять, у туалетах є антисептики. Приміщення провітрюється, біля сцени двері були відкриті, вікна були розсунуті, відкриті", - говорить менеджер розважального закладу.

Попри офіційний дозвіл відкритися зараз ризикнули не більше ніж 10% столичних клубів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram