ГоловнаСуспільствоВійна

За добу окупанти 11 разів обстрілювали українських військових на Донбасі

Втрат серед українських військових немає.

За добу окупанти 11 разів обстрілювали українських військових на Донбасі
Фото: uazmi.org

За добу 14 травня в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування Росії 11 разів обстрілювали позиції українських військових. Втрат серед складу Операції Об'єднаних сил немає, повідомили в Міноборони України.

Неподалік Пісків і двічі біля Авдіївки противник застосовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

По захисниках Верхньоторецького стріляли з 82 мм мінометів і гранатометів різних систем. Поруч із Новомихайлівкою та Красногорівкою російські найманці застосовували станкові протитанкові гранатомети, а біля Водяного – великокаліберні кулемети.

Позиції неподалік Оріхового двічі обстрілювали з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поруч із Хутором Вільний ворог застосовував міномети 82 мм, станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. По околицях Зайцевого російські найманці відкривали вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Підрозділи Об'єднаних сил на ворожі спроби загострити ситуацію уздовж лінії розмежування оперативно й жорстко реагували з вогневих засобів. Ситуацію в районі проведення операції надійно контролюють українські військовослужбовці", – додали в Міноборони.

За даними розвідки, за добу українські захисники ліквідували одного окупанта, ще п'ятьох поранили.

Додатково повідомляється, що випадків захворювання на коронавірус серед складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, що 13 травня під час планових навчань у районі проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі загинули двоє військових. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram