ГоловнаСуспільствоПодії

У київському супермаркеті чоловік погрожував підірвати гранату після зауваження про відсутність маски

Після затримання у нього виявили та вилучили гранату РГД-5 і дві сигнальні ракети.

У київському супермаркеті чоловік погрожував підірвати гранату після зауваження про відсутність маски
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Один відвідувач супермаркету в Солом'янському районі Києва після зауваження про відсутність маски дістав із кишені гранату і погрожував її підірвати.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

"Надійшло повідомлення про те, що в магазині на вулиці Кудряшова між невідомим чоловіком і співробітником закладу виник конфлікт, протягом якого відвідувач дістав предмет, схожий на гранату, і почав ним погрожувати. За вказаною адресою виїхали наряд поліції охорони, слідчо-оперативна група Солом'янського управління і вибухотехніки", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, чоловік перебував у супермаркеті без медичної маски і охоронець попросив одягнути її. Проігнорувавши зауваження, відвідувач почав сперечатися і дістав із кишені гранату.

"38-річного уродженця Черкаської області поліцейські затримали, а під час поверхневого огляду виявили у нього гранату РГД-5 і дві сигнальні ракети. Заборонені предмети вилучили і направили на проведення відповідної експертизи. Поліцейські встановлюють походження цих боєприпасів", - повідомили правоохоронці.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Чоловікові тепер загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали 27-річного львів'янина, який зачинився в ресторані у Винниках біля Львова і погрожував підірвати його гранатою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram