ГоловнаСуспільствоЖиття

Найближчим часом Україна евакуює своїх громадян ще 24 рейсами

Вильоти заплановані з 17 країн.

Найближчим часом Україна евакуює своїх громадян ще 24 рейсами
Фото: mvs.gov.ua

Міністерство інфраструктури анонсувало на найближчий тиждень низку спецрейсів, якими евакуюють українців з різних країн.

14 травня планується виліт з Маніли (Філіппіни), Франкфурта (Німеччина) і Лондона (Велика Британія). Про це повідомили на сторінці Мінінфраструктури в Facebook.

15 травня заплановані рейси з Берліна (Німеччина) і Шарджа (ОАЕ). 16 травня можна буде повернутися з Лісабона (Португалія), Тбілісі (Грузія) і Нью-Йорка (США).

17 травня заплановані рейси з Шанхая (Китай), Дубая (ОАЕ), Ніцци (Франція), Мадрида (Іспанія). 18 травня можна повернутися з Дюссельдорфа (Німеччина), Неаполя (Італія), Єревана (Вірменія).

19 травня планують рейси з Вільнюса (Литва), Амстердама (Нідерланди), Тель-Авіва (Ізраїль). 20 травня рейси два рейси здійснять з Тель-Авіва, один з Тараза (Казахстан) і Гамбурга.

21 травня планується виліт з Дубая, Нью-Йорка і Парижа (Франція).

Фото: Мінінфраструктури

Евакуюватимуть українських громадян літаками авіакомпаній МАУ, "Скайап" і "Ейр Арабія".

"Уся необхідна інформація розміщена на сайтах авіакомпаній. Дати вильоту можуть бути змінені", - додали в Міністерстві інфраструктури. Нагадаємо, що українці, які опинилися в період карантину в ПАР, звернулися з листом до міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з проханням допомогти їм повернутися на батьківщину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram