ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області підлітки побили 19-річну дівчину і виклали відео в соцмережі, - поліція

Поліція почала розслідування.

У Харківській області підлітки побили 19-річну дівчину і виклали відео в соцмережі, - поліція
Фото: Скриншот видео

Правоохоронці Харківської області розпочали розслідування за фактом знущань над 19-річною мешканкою села Феськи Золочівського району.

Пресслужба обласної поліції повідомляє, що група з семи молодих людей, серед яких - троє неповнолітніх, жорстоко побила дівчину, а згодом розмістила відео зі знущаннями в одній із соцмереж.

Поліцейські встановили, що 10 травня потерпіла вийшла на прогулянку зі своєю 18-річною знайомою, яка завела її в малолюдне місце поруч з покинутим магазином біля місцевого кладовища. До дівчини підійшли ще шестеро її знайомих, які по черзі потали задавати їй тілесних ушкоджень і ображали нецензурною лайкою. Знущання знімали на камеру мобільного телефону. Відео надалі було викладено в соціальній мережі.

"На цю мить поліцейські встановили особи всіх правопорушників. Серед них троє неповнолітніх - від 14 до 16 років, іншим учасникам - від 18 до 22 років", - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що розправу над потерпілою організувала її 18-річна подруга.

Дані про подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін до 200 годин, або виправні роботи на термін до одного року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram