ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві на час карантину допуск у пасажирський транспорт буде виключно в масках

Кількість транспорту не збільшуватимуть.

У Києві на час карантину допуск у пасажирський транспорт буде виключно в масках
Фото: Макс Требухов

У Києві під час карантину допуск у пасажирський наземний транспорт буде виключно в масках. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник на брифінгу.

Кількість наземного комунального та приватного громадського транспорту не збільшуватимуть, також не пускатимуть додаткові маршрути на лініях метрополітену, який припиняє роботу о 23:00 17 березня. Це обґрунтовується тим, що всі повинні залишатися вдома заради запобігання поширенню коронавірусу.

"Транспорт працюватиме виключно для тих, у кого термінова потреба виїхати з дому - це робота, аптека, лікарня", - підкреслив він.

Зазначають, що працівникам підприємств, які не можуть зупинити свою роботу і не можуть працювати дистанційно, забезпечать перевезення. Це стосується і медиків.

Нагадаємо, в наземному громадському транспорті з 18 березня допускається перевезення одночасно не більш ніж 10 осіб. Контроль над кількістю пасажирів у громадському транспорті покладається на водіїв. Якщо його не будуть слухатися, він може викликати правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram